tisdag 5 maj 2009

back to the 80's

Det enda bra med att vara hemma sjuk är att man får uppdatera sig på alla 80-talsserier. Börjar med Falcon Crest, sen lite mordserier och Cosby. Fast Cosby är väl kanske 90-tal? Hur som helst så är det roligt att ju tidigare på förmiddagen det sänds desto äldre är det oftast, så när man kommer fram till 15-tiden är man inne på 2000-talet igen. Spännande tidsresa det där.

Något som också är bra med att ha just magsjuka är att man inte äter något, i stort sett. Så man spar massa pengar och disk!

Ja, det är ju kul att hitta nån positiv vinkling på det här i alla fall. Skulle dock sitta fint med en riktigt fin 80-talsserie som Dallas eller Varuhuset just nu. Men får väl ta och köpa en dvd-box så snart jag blir frisk!

2 kommentarer:

Milla och jag sa...

Det där har jag ju faktiskt inte tänkt på, att serierna som visas går efter år... Hmmm. Undra om dom som lagt programmen har tänkt på det?! :)

darlingo sa...

haha, troligen inte. dock stämmer det nog inte helt precis, men relativt sett så är då tamejtusan dom serierna som går vid fyra nyare än de som går vid elva :)